telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Logo De KardoenWelkom op de website van CBS De Kardoen.


Onze school bestaat sinds 1979 en staat in de bloemenwijk van Ommen. De Kardoen is een unieke schoolnaam in Nederland. In 1993 heeft er een fusie plaatsgevonden met de Dr. A.C. van Raalteschool. De naam van de school is toen niet gewijzigd. In de zomer van 1996 is er een stuk nieuwbouw gerealiseerd en zijn er vier lokalen bijgebouwd. Daarnaast maken wij gebruik van het dichtbij gelegen Fluitekruid.

Een heel grote foto van een kardoen?
Klik hier

Stichting up4s

Maandag 3 juni komt er bij ons op school een Oegandees kinderkoor: Kidsgear children’s choir.
Zij maken een tournee langs veel scholen. Het doel van de tournee van dit kinderkoor is om bekendheid te geven aan het werk van de stichting up4s. Deze stichting heeft dagelijks de complete zorg voor ongeveer 600 wees- en kansarme kinderen.

Zij zullen u als ouders en kinderen ’s morgens op het plein al verwelkomen met Afrikaanse muziek en trommels. Ze gaan die dag in alle klassen een workshop geven. Rond 15.00 uur zal er op het grote plein een slotconcert door hen worden gegeven. Ook de kinderen van onze school hebben dan een aandeel. Ouders, en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Ook zal er een markt zijn waar u na afloop van het concert Afrikaanse spulletjes kunt kopen. Denk aan Afrikaanse diertjes van hout, trommels, vogels, armbandjes, kettingen en nog veel meer.
Het zijn spulletjes in de prijsklasse van 1, 2, 3, 5, 7 en 10 euro.
Dit geld gaat naar de stichting up4s.

Ook willen wij hen als school een vrijwillige bijdrage geven. In de maand juni zal het zendingsgeld wat wordt opgehaald naar deze stichting gaan. Wilt u meer informatie over de stichting up4s, kijk dan eens op hun website www.up4s.nl.

koor oeganda

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan