Stichting up4s

Geschreven op .

Maandag 3 juni komt er bij ons op school een Oegandees kinderkoor: Kidsgear children’s choir.
Zij maken een tournee langs veel scholen. Het doel van de tournee van dit kinderkoor is om bekendheid te geven aan het werk van de stichting up4s. Deze stichting heeft dagelijks de complete zorg voor ongeveer 600 wees- en kansarme kinderen.

Zij zullen u als ouders en kinderen ’s morgens op het plein al verwelkomen met Afrikaanse muziek en trommels. Ze gaan die dag in alle klassen een workshop geven. Rond 15.00 uur zal er op het grote plein een slotconcert door hen worden gegeven. Ook de kinderen van onze school hebben dan een aandeel. Ouders, en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Ook zal er een markt zijn waar u na afloop van het concert Afrikaanse spulletjes kunt kopen. Denk aan Afrikaanse diertjes van hout, trommels, vogels, armbandjes, kettingen en nog veel meer.
Het zijn spulletjes in de prijsklasse van 1, 2, 3, 5, 7 en 10 euro.
Dit geld gaat naar de stichting up4s.

Ook willen wij hen als school een vrijwillige bijdrage geven. In de maand juni zal het zendingsgeld wat wordt opgehaald naar deze stichting gaan. Wilt u meer informatie over de stichting up4s, kijk dan eens op hun website www.up4s.nl.

koor oeganda