Nieuwsbrief 1295

Geschreven op .

Trefwoord.

Het thema van Trefwoord voor deze weken is: Wie ben ik? We vinden het belangrijk om elkaar echt goed te kennen. Dat betekent ook dat je jezelf moet durven laten zien en dat is soms best lastig. Daarnaast heeft ieder mens meerdere kanten, die je op verschillende momenten laat zien.
Uit de Bijbel lezen we: De koningen David en Saul
(1 Samuël 15 t/m 24).

Kraanwaterdag.

Woensdag 22 september is het Nationale Kraanwaterdag. Deze dag staat in het teken van kraanwater als gezonde en sportieve dorstlesser. Ook wij doen hier aan mee. U hoeft deze dag geen ander drinken mee te geven. Een beker/bidon om te vullen met water mag natuurlijk wel.
kraanwaterdag 2021

Startfeest: SAVE THE DATE!

Er komt dit jaar ook weer een startfeest en wel op vrijdagavond 1 oktober a.s. We moesten even wachten op de persconferentie en de dan geldende maatregelen, maar zet de datum alvast in jullie agenda. Nadere informatie volgt snel, maar zorg in ieder geval dat je heupen goed los zijn. Het kan nog wel is een swingende avond gaan worden.
 
Tot dan!!
Groet van de OR

Peuterochtend.

Op vrijdag 1 oktober houden we van 9.00 tot 11.00 uur een peuterochtend. Hiervoor nodigen we alle kleuters en hun ouder(s) uit, die dit schooljaar 4 jaar worden. Deze uitnodiging geldt voor de kleuters die al ingeschreven staan, maar ook voor degenen die nog niet op een basisschool zijn ingeschreven. Op deze vrijdagmorgen zijn de leerlingen van groep 1/2 vrij van school en hebben we dus alle ruimte om de peuters en hun ouders te ontvangen.
De kinderen kunnen die morgen samen met hun vader en/of moeder naar de Kardoen komen en terwijl de kleuters werken en spelen, kunnen de ouders kennis maken met de school en de aanwezige leerkrachten en vragen stellen over ons onderwijs. Voor de kinderen is er drinken en iets lekkers en voor de ouders thee/koffie en een koekje. Wij willen u van harte uitnodigen voor deze peuterochtend.

We vragen u zich aan te melden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag tot ziens!

N.B. Wij verzoeken u vriendelijk geen kleine broertjes en zusjes mee te nemen.

Typecursus op school.

In samenwerking met Instituut Noord willen we, bij voldoende animo, een typecursus op school aanbieden. De dag dat de lessen gegeven worden staat nog niet vast, u kunt bij de aanmelding een voorkeur voor een dag aangeven. In de bijlage hieronder vindt u meer informatie en het aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u inleveren bij de leerkracht of terugmailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag inleveren voor vrijdag 24 september.

 

 

open dag 2 oktober

 

 

club disco

 

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand Typecursus_NOORD.pdfTypecursus instituut Noord335 kBvrijdag 17 september 2021